Na de hele rollercoaster van het opzetten van de crowdfunding zijn we dan eindelijk live gegaan met de website. De website is zo gigantisch mooi en goed opgezet, bedankt Marc Sulsters en Vera Verstijnen voor alle effort (resolvemedia.nl), we hebben zelfs een eigen logo 😉

De tussenstand(18 september)

Een tussenstand voor nu (18 september): Gedoneerd via Gofundme € 3.757,– en via de rekening rechtstreeks € 5.600,-

De webshop live zetten duurt ietsje langer maar staat klaar om gelanceerd te worden als er goedkeuring komt van Mollie. Want Mollie wil van alles controleren (en terecht trouwens) voordat we allerlei betaalmogelijkheden kunnen inzetten. Dus nog even geduld en dan kun je op nog meer manieren Rob steunen. Zo gaaf!

We hadden ook een lumineus idee om andere zaken (zoals relatiegeschenken) te verkopen, echter een gesprek bij de boekhouder leerde mij even anders. Nu zijn we niet BTW plichtig en dat zou dan zomaar ineens kunnen veranderen. De verkoop van de webshop gaat via een externe partij die levert en factureert daarom kan dat wel. Maar we gaan kijken hoe en wat er mogelijk is, dus wordt vervolgd……

Dankjewel Twan van de Wiel en Bas Willemse (www.twanvandewiel.nl) voor de adviezen, het is allemaal toch niet zo makkelijk als dat we dachten. Maar Top dat jullie ons hierbij geholpen hebben, nogmaals dankjewel!

Inmiddels druppelen de donaties binnen. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen je een warm hart toe dragen en hoe ver je netwerk een rol speelt. (Oud)collega’s, leveranciers, klanten, vrienden, familie maar ook onbekenden die getroffen worden door ons verhaal. Zo lief! Dankjewel allemaal voor jullie steun.

Vanaf 24 september gaan we ook los met de verkoop van lootjes van de Grote Club actie. Onze buurvrouw heeft ons getipt hierover, de timing was perfect. Kennelijk moest het zo zijn dat we exact op tijd waren met het funden en deze Grote Club Actie. Van elk verkocht lotje gaat 80% naar onze stichting. Een lotje kost € 3,– dus dat is toch weer mooi € 2,40 voor het goede doel. Hou de website en onze socials in de gaten.

Je steunt een goed doel en wie weet win je ook nog een mooie prijs. Als je dit leest en denkt: ik wil wel voor de stichting ResetMS4rob lootjes gaan verkopen, meld je dan aan via resetms4rob@gmail.com en we zorgen dat je een boekje/QR code krijgt om het te gaan delen.

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds