De afgelopen twee weken zijn wat rustiger verlopen gelukkig. Het hele gezin loopt snotterend rond, maar niemand corona, gelukkig. Bij Rob heeft de verkoudheid wel direct zijn weerslag op MS en loopt hij (nog) slechter momenteel en is hij ook vreselijk moe (meer dan anders).  Hopelijk gaat het snel weer wat beter zodat we de laatste maanden waarop we nog van alles kunnen doen ook nog kunnen genieten. Want als we terug komen uit Mexico zijn we voorlopig gekluisterd aan huis, en corona+ maartregelen. Ofwel 1,5 meter, geen grote groepen en mondkapjes.  Nu zal je zeggen mondkapjes??? jazeker als Rob terug komt uit Mexico is zijn weerstand zo breekbaar dat een verkoudheid hem al extreem ziek kan maken. En dat willen we niet dus daarom corona+ maatregelen.
We zijn inmiddels twee gesprekken verder bij een particuliere kliniek (upendo). Zij gaan ons begeleiden en zorgen dat we goed voorbereid zijn voor dit “avontuur”. Fijn is dat er door hen bevestigd wordt dat ook zij denken dat stamceltherapie een logische stap is gezien de resultaten nu van de huidige medicatie. Er was ruimte voor al onze vragen, waaronder de vraag van Rob of hij nog een tatoeage mag laten zetten…..Dat mag! Hij blij, ik wat minder 😉

Oudjaar vieren wij iets eerder

In december hebben we een laatste gesprek waar we dan medicatie, de scan van de mri, en leefregels mee gaan krijgen. Het idee van ons om vanaf 1 januari in Quarantaine te gaan was heel goed, maar niet goed genoeg en eigenlijk te laat. Dus de plannen van oudjaar vieren bij ons kan helaas niet doorgaan. Maar dat hebben we opgelost door oudjaar ietsje eerder te gaan vieren. Ach ook niet erg, we weten waar we het voor doen niet waar?
Deze week is onze bestelde merchandise binnen gekomen, dus tout la familie kan reclame gaan lopen. De tas is erg leuk en van goede kwaliteit, de hoodie is heerlijk. En de  petjes, tja zeg nou zelf, die fleuren ons gezin toch helemaal op?
Ook de loten via de grote clubactie lopen goed, inmiddels 92 loten verkocht. Dus dat is ook een mooie bijdrage voor de stichting. Bedankt voor ieders inzet bij de verkoop!
De basiszaken staan nu, vlucht is geregeld, verlof is akkoord en geregeld voor mij als caregiver, medisch dossier is op orde. Nu zorgen dat we voldoende geld binnen halen zodat we in november de kliniek kunnen betalen. En we zijn op de goede weg maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Daarom zijn er nieuwe items toegevoegd aan de webshop. Wat denk je van onderzetters, rugzak, vest, muismat, beanie MET pompon?
Help je ons met de laatste beetjes?

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds