Ook ik (Bram, de zoon van Rob) zal eens wat van me laten horen. De site is nu iets meer dan één maand live. Deze afgelopen maand heeft praten een grote rol gespeeld. Praten over iets waar we voorheen niet vaak over spraken buiten ons thuis. Praten over een onderwerp waar ik het liefst niet over nadenk.

Bijna elke dag krijg ik de vraag: ‘Hoe gaat het met je vader?’. Tuurlijk gaat het goed want we lachen en hebben het fijn met zijn allen maar dat was de vraag niet. De vraag was: ‘hoe gaat het met Rob?’. Het antwoord op die vraag verandert elke week. En hoe slechter het gaat hoe lastiger het is om antwoord te geven, want zoals ik al eerder zei, ik denk er liefst niet over na.

En dan word je toch ineens gedwongen na te denken. Want als we eens kijken hoe snel het is gegaan. In één maand ruim 52 duizend euro opgehaald (hoe vet is dat? ongelooflijk bedankt!)

Het huis spik en span

We gaan, al moet ik zeggen zij gaan, want ik zal thuisblijven.
Van 7 januari tot 4 februari hebben mijn zusje en ik het huis voor ons alleen. Alléén thuis zijn is voor ons niets nieuws, maar deze keer is het anders. Voorheen keken we uit naar het huis voor ons alleen, maar nu is het een stuk lastiger als je je realiseert waarom mijn ouders een maand weggaan.
In het vorige blog ging het al over de (corona+) maatregelen die we moeten nemen als mijn ouders terugkomen. Als papa en mama terug komen zal het huis spik en span moeten zijn. Gelukkig krijgen we goede hulp, zo zullen mijn vriendin en onze tante en haar zus komen helpen.
Dit is voor degenen die mij kennen een geruststellend gevoel, want Bram en spik en span dat staat natuurlijk lijnrecht tegenover elkaar. Ik zal voor degenen die mij niet kennen even een voorbeeld schetsen: ik kan in mijn eigen laptop-tas niet eens vinden wat ik nodig heb.
En dan hebben we het nog niet eens over de relatie tussen poetsen en mij gehad. Zoals ik zei een geruststellend gevoel zoveel hulp… Uiteraard zal dit nu allemaal zeker goed komen.
De grootste zorg nu is het geld ophalen zodat papa daadwerkelijk kan gaan.

Help jij mee met de laatste loodjes?

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds