Wat een turbulente maanden hebben we achter de rug, en wat ontzettend GAAF dat we ons doel zo goed als bereikt hebben.

We hebben een totaalbedrag van € 64.806,52 opgehaald.

Zoveel lieve donateurs, ongelooflijk! Vrienden, kennissen, familie, werkgevers, collega’s, leveranciers, mensen uit ons netwerk, onbekenden die ons via via kennen, zo ontzettend mooi. Superlatieven schieten op alle fronten tekort. Maar…

Dankje wel allemaal!

Inmiddels hebben we de kliniek ook al betaald. Nog een mazzeltje met de dollarkoers, die stond voor het eerst sinds lange tijd gunstig. Veel van onze mede Mexico gangers hebben gedoe gehad met het betalen via de rekening. Ook wij liepen er niet vlekkeloos doorheen. De Swift code die de kliniek opgaf was onbekend bij de bank. Dat kun je omzeilen bij het internetbankieren maar dan krijg je wel extra kosten voor het niet aanleveren van de Swift code (die we dus wel hadden 😔). Afijn als dat het ergste is, toch? We hebben alle cijfers van het rekeningnummer en de bankgegevens 100x met zijn twee-en gecheckt. Het is toch een fors bedrag nietwaar? Met de laatste klik op de e-dentifier hebben we betaald. En dan kun je niet meer doen dan afwachten. Jullie snappen het vast als we zeggen dat we een drankje hebben gepakt toen we van de kliniek de bevestiging kregen dat het geld binnen was. Bijna alle seinen op ons dashboard (ja echt een heus dashboard als we inloggen bij de Ruiz Clinik) van de kliniek staan op groen. De MRI is het enige rode bolletje. Dat wordt in december geregeld. Ook hier moeten we een deel zelf betalen en dat kan dus nu 😃.

Nu de volgende fase in…. Nadenken over wat we mee moeten nemen, wat zeker niet vergeten mag worden, opvang voor de hond regelen als we terug komen, verzekering regelen, afspraak met de huisarts plannen, en last but not least in laten dalen wat we gaan doen. Dat klinkt misschien raar maar we zijn zo druk bezig geweest met crowdfunden (geld ophalen klinkt zo hard) dat we nu pas echt goed stil kunnen staan met ons gezin om te beseffen dat het eigenlijk niet zomaar iets is wat we gaan doen. Gelukkig hebben we nog 1,5 maand.

Je kunt nog steeds doneren of een lotje kopen, al het geld dat overblijft gaat naar de Nationale MS foundation.

Onderzoek en ondersteuning blijft hard nodig. We blijven blogs schrijven de komende tijd dus hou onze site in de gaten!

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds