Het is bekend wat de opbrengst gaat zijn van de verkoop van de grote clubactie. €333,- gaat naar de stichting! Een mooi resultaat waar we blij mee zijn. Iedereen bedankt voor het kopen of verkopen van een lotje. We zijn ook heel erg benieuwd of deelnemers iets gewonnen hebben.

Laat ons weten als je in de prijzen bent gevallen!

Verder is het nu nog maar 4 weken en dan gaan we vertrekken. Spannend! We merken dat het nu emotioneel zwaarder wordt. We hebben alle focus eerst gehad op het funden en nu dat geregeld is begint het besef wat we gaan doen. Dan zijn we, net als iedereen natuurlijk druk met Kerst. Huis moet versierd, cadeautjes gekocht, kerstmenu bepalen. Heerlijke tijd maar ook druk naast al het werk op kantoor.
En opnieuw moet er veel geregeld worden want we moeten bekijken wat er zeker mee moet, en wat niet. Veel hulp hebben we van mede “HSCT strijders” allerlei tips komen in de groepsapp naar voren. We hebben (nu al 😉) een mandje klaar staan met etenswaar en snoep. Salmiakballen voor tijdens de chemo, liga-koeken, muesli repen voor de terugreis. Rob mag namelijk geen eten uit het vliegtuig wat open is of niet goed is doorbakken/doorkookt. Lastig dus als je 10 uur terugvliegt en niets mag eten.
Daarnaast een warme muts (uit eigen webshop) voor zijn kale bolletje als we landen op Schiphol en een petje voor als we in Mexico zijn. Temperatuur is daar ca 25 graden daar dus dat is lekker.
Mexicaanse peso’s bestellen, nog een rugzak met laptopvak regelen, cadeaus bestellen. Daarnaast stellen we ons de vraag hoe we verzekerd zijn tijdens de reis. Kennelijk zijn we niet verzekerd via onze eigen doorlopende reisverzekering. Allerlei verzekeraars gebeld, overal hetzelfde antwoord: het is geen recreatieve reis dus is er GEEN dekking. Momenteel is onze eigen verzekeraar aan het kijken wat zij kunnen doen, fingers crossed dat daar iets positiefs uitkomt.
Opvang voor de hond regelen voor als we thuis komen. Hopelijk hoeft onze Soof maar 1 week het pension in en mag ze daarna weer fijn naar huis. Het is belangrijk dat de bloedwaardes van Rob eerst op peil zijn voor hij in contact komt met allerlei bacteriën/virussen en zo. Vandaar dat Soof er even “tussenuit” gaat.
Gelukkig heeft ze het altijd naar haar zin bij Doggieland, dus dat is voor Soof geen straf. Wel voor ons 😔.
Iedereen heel veel plezier met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Geniet ervan, in het volgende blog weer meer over de voorbereidingen en onze (in)spanning voor de reis.

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds