De laatste 2 weken staan in het teken van de laatste voorbereidingen voor de reis en de KERST. Op het werk is het verschrikkelijk druk en ik moet nog twee weken werken, maar Rob heeft vanaf nu vakantie. Die kan relaxed naar de reis toeleven die hopelijk zijn leven gaat veranderen.
Het is een heel gedoe om alles goed te regelen, maar het is ook zo’n heerlijke tijd de kerstperiode. Dus doen we ons best, en ook al is het druk en zucht ik aan één stuk door, ik moet echt ook de tijd nemen om ervan te genieten. Cadeau’s geregeld, check. Boodschappen geregeld, check. planning gemaakt, check. Alles binnen voor de reis…. under construction.
We hebben een doos in de bijkeuken gezet waar we alles in gooien wat we zeker niet moeten vergeten. Van de mueslirepen, tot het nekkussentje. Van de wattenschijfjes tot paracetamol. Spelletjes en nog veel meer. Elke keer weer bedenken we wat en dan droppen we het in de doos.
Nu zitten we samen de kerstappels te kijken, op tv fantastisch. De serie oogappels was al leuk, dit is 10x leuker. Zo herkenbaar wat er allemaal in gezinnen gebeurt rond kerst met pubers, ouders en familie. Genieten gewoon, dus als je denkt dat het bij jou niet op rolletjes loopt dan moet je vooral kijken. Het kan altijd erger 🙂
Morgen staat een soort van Oudjaarsavond met vrienden/familie gepland. Dat kon niet op oudjaar zelf omdat we natuurlijk in Quarantaine gaan na de kerst, maar we hebben er wel ongelooflijk veel zin in.
Tuurlijk wil ik ook nog van alles doen, dus hapjes maken, kerstkaarten (ja heus), nog even een kerststukje maken. Ofwel ik maak mezelf gek, dat vertelt Rob ook elke dag en die weet het al ruim 30 jaar.
Verder heb ik me druk gemaakt over hoe we kunnen communiceren met iedereen straks als we in Mexico zijn, toen me ineens te binnen schoot dat het meest makkelijke misschien wel instagram is. Alleen heb ik werkelijk geen flauw idee hoe ik daar wat kan posten, maar dat leert Lieke me wel. Dus wil je ons blijven volgen dan kan dat via de website maar dus ook vanaf nu via insta.
Volg ons via instagram

Help MS de wereld uit!Wil jij ook meehelpen?

Mijn doel om naar Mexico te kunnen en de behandeling te kunnen starten is behaald! Dankzij alle donateurs, waarvoor grote dank.

Toch blijft onderzoek en ondersteuning hard nodig. U kunt doneren via een directe donatie op de rekening van onze stichting. Maak dan een overboeking ten gunste van St. resetMS4rob. IBAN NL84ABNA0113768699.

Alles wat we nog meer ophalen wordt gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds